Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zelf kerstkaarten maken

Zelf kerstkaarten maken is erg leuk en origineel. Jouw kerstkaart zal je niet vaker tegenkomen.  Tegenwoordig hoef je niet  meer zelf met papier, schaar, glitters en lijm aan de slag te gaan. Op de website van Goededoelenkaartje kan je nu helemaal zelf kerstkaarten maken.  Met Goededoelenkaartje steun een goed doel met €0,50 per verzonden kaartje.

Zelf kerstkaarten maken
Met de ontwerptool van Goededoelenkaartje is zelf kerstkaarten maken nog nooit zo makkelijk geweest. Kies een voorbeeldkaart die jij wilt, schrijf er een mooie tekst op en kies een mooie kader voor om de kaart.
Om jouw kaart nog unieker te maken, kan je een eigen foto gebruiken als kerstkaart.  Bij Goededoelenkaartje kan je jouw foto eenvoudig uploaden. Daarna kan je er, net als bij de voorbeeldkaart, een mooie tekst op schrijven en een mooi kadertje kiezen.

Goed doel
Kerst is ook de tijd van het jaar waarin we mensen steunen die het minder hebben. Met Goededoelenkaartje steun je per verzonden kaart een goed doel met €0,50. Er zijn 12 goede doelen die je kunt steunen. Onder ander Amnesty International, Artsen Zonder Grenzen, Natuurmonumenten, Unicef, De Nederlandse Hartstichting en  KWF Kankerbestrijding.

Bekijk zelf hoe eenvoudig het is om zelf kerstkaarten te maken via Goededoelenkaartje en steun een goed doel!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *