Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken

Kerstkaarten maken met personeel
Op Goededoelenkaartje.nl maak je makkelijk en snel je kerstkaarten. Met een eigen toepasselijke tekst. Dus ook voor de zakelijke kerstkaarten is deze optie zeer geschikt. De heer Heimans tipte ons over kerstkaarten maken met het hele personeel. “Om de betrokkenheid van onze mensen met onze relaties te vergroten, gingen we vorig jaar voor het eerst kerstkaarten maken met het personeel. De site Goededoelenkaartje.nl biedt daarvoor hele aantrekkelijke mogelijkheden.”

Kerstkaarten maken online
Als je via Goededoelenkaartje.nl kerstkaarten gaat maken, kies je eerst een goed doel. Dit doel ontvangt 50 cent per bestelde kaart. Dat is al mooi. Dan kies je een ontwerp, uit de honderden uiteenlopende voorbeelden. Vervolgens kan je daar je eigen creativiteit op loslaten. Of niet. Het grafische programma van Goededoelenkaartje.nl is in ieder geval eenvoudig genoeg voor iedereen, dus daar hoeft niemand zich door laten weerhouden.

Dit jaar weer kerstkaarten maken!’
Heimans: “Elk personeelslid mocht zijn of haar eigen goede doel kiezen en kerstkaarten maken voor onze relaties. Van iedereen is de kaart in een oplage van 5 gedrukt en hier op de zaak bezorgd. Het drukwerk zag er echt prachtig uit en iedereen was trots op het eindresultaat. Dit jaar gaan we weer met alle werknemers kerstkaarten maken, natuurlijk via Goededoelenkaartje.nl!”


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *