Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken

Wil je dit jaar zelf je Kerstkaarten maken? Het persoonlijk maken van kerstkaarten is een leuke manier om origineel te zijn met de feestdagen. Goededoelenkaartje.nl geeft de mogelijkheid om zelf jouw kerstkaarten te maken en te versturen.

Eenvoudig kerstkaarten maken
Kerstkaarten maken is via Goededoelenkaartje heel eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om één van de meer dan 200 voorbeeld kerstkaarten aan te passen, of om zelf een eigen foto te uploaden voor een nog persoonlijker tintje.

Je kunt op de website verschillende formaten kerstkaarten kiezen, waaronder een enkele postkaart of een dubbele kerstkaart in een envelop.

Kerstkaarten maken met kadertjes en tekst
Om je kerstkaarten af te maken hoef je eigenlijk alleen nog maar een kerstboodschap en eventueel een mooi kerstkadertje op de voorkant van je kerstkaart te plaatsen. Als je voor een dubbele wenskaart kiest, dan kan je ook eventueel aan de binnenkant een leuke afbeelding toevoegen.

Zelf jouw kerstkaarten maken

Mooie kerstkaarten maken doe je via Goededoelenkaartje.nl. Met dit initiatief maak je niet alleen mooie kerstkaarten, maar je steunt ook een goed doel met maar liefs €0,50 per gemaakte kerstkaart.

Bekijk de Goededoelenkaartje website en ga aan de slag met het zelf kerstkaarten maken!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *