Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Leuke kerstkaarten maak je bij Goedendoelenkaartje. Het is niet alleen gemakkelijk, maar het is ook nog eens leuk. Maak leuke persoonlijke kerstkaarten voor jouw familie en vrienden. Per kaart die je verzendt gaat er ook nog eens €0,50 naar een goed doel van jouw keuze.

Voorbeeld kerstkaarten
Er zijn tal van voorbeeld kerstkaarten op Goededoelenkaartje. Deze kerstkaarten kan je eenvoudig aanpassen door er een mooie tekst op te schrijven en een leuk kerstkadertje te kiezen. Dit gaat echt heel eenvoudig!

Eigen foto op je kerstkaarten
Wat ook kan is een eigen foto als voorkant van je kerstkaart gebruiken. Je hoeft hiervoor alleen maar je foto te uploaden. Daarna kan je hierop een leuke tekst schrijven en een mooi kadertje uitkiezen. Op deze manier heb je op een gemakkelijke manier hele mooie én originele kerstkaarten.

Kerstkaarten en het goede doel
Op de website van Goededoelenkaartje steun je een goed doel naar keuze wanneer je jouw kerstkaart besteld. Je hebt de keuze uit verschillende goede doelen, onder andere War Child, Amnesty International, Unicef, WNF en Artsen Zonder Grenzen. En als je geen keuze kunt maken kan je ze ook allemaal kiezen. Zo steun je een goed doel op een leuke en originele manier, met jouw zelfgemaakte kerstkaarten.

Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn op Goededoelenkaartje.nl en maak zelf mooie en speciale kerstkaarten.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *