Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart maken

Kerstkaart maken als vakantie-activiteit
Een goed idee van Jessica Grootenbroeck: “Bij de volkstuinvereniging van mijn tante is er tijdens het zomerseizoen elke dinsdagavond een workshop kerstkaart maken. Ik moest daar als kind altijd erg om lachen en vond het maar raar: je kerstkaart maken in de zomer… Maar sinds ik zelf een volwassen leven leid, met veel drukte en gedoe, realiseer ik me dat je kerstkaarten maken in de zomervakantie een heel goed idee is! Dan heb je immers rustig de tijd.”

Verveel je je? Ga maak een kerstkaart
“Voor mijn kinderen heb ik daarom de afgelopen weken wat websites zitten bekijken. Straks is het zomervakantie en we gaan dit jaar niet weg. Dus moeten ze zich thuis vermaken. Op Goededoelenkaartje.nl vond ik een heel mooi programmaatje om zelf kaarten te maken. Toen bedacht ik: als de kinderen zich deze vakantie eens vervelen dan ga ze gewoon een kerstkaart maken, op Goededoelenkaartje.nl.”

Kerstkaart maken voor goed doel
“We hebben er altijd een heleboel nodig. En het is leuk om allerlei verschillende te sturen. Dus laat ik de kinderen elke week een ontwerp maken, als ze dat willen. Ze mogen zelf ook het goede doel kiezen. Ik vind dat een mooie manier van je kaarten maken en versturen. Want zo gaat 50 cent per kerstkaart naar een goed doel. Dat geeft een goed gevoel!”

Kijk ook eens op Goededoelenkaartje.nl, voor mooie vakantie-activiteiten voor je kids: een eigen kerstkaart maken!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *