Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart

Een mooie kerstkaart maken kan makkelijk en snel op Goededoelenkaartje.nl. Hier kan je helemaal zelf een kerstkaart maken, of je kunt één van de mooie voorbeeld kerstkaarten gebruiken voor jouw kaart.

Voorbeeld kerstkaart
Op de website van Goededoelenkaartje zijn er tal van mooie kerstkaart voorbeelden te vinden. De voorbeelden kan je gemakkelijk aanpassen door zelf een leuke tekst erop te zetten, of om een mooie kadertje eromheen te plaatsen.

Zelf een kerstkaart maken
Je kunt ook zelf eenvoudig een kerstkaart maken door een mooie foto te uploaden. Hier kan je net als bij de voorbeeldkaarten teksten opschrijven en een mooi kadertje om de foto plaatsen.

Jouw kerstkaart verzenden
Het verzenden van jou kerstkaart is snel geregeld. Als je naar meerdere adressen een kaart wilt sturen dan kun je een Excel document met de gewenste adressen uploaden. Goededoelenkaartje stuurt de kerstkaarten vervolgens naar jouw vrienden en familie op de gewenste datum.

Met Goededoelenkaartje steun je ook nog eens een goed doel met €0,50 per verzonden kerstkaart. Ga naar Goededoelenkaartje en maak nu ook zelf je eigen kerstkaart!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *