Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke kerstkaarten

Over twee maanden is het alweer kerst. Dat betekent dat er nu al aan de zakelijke kerstkaarten gedacht moet worden. Het is alleen niet zo leuk om elk jaar dezelfde soorten kaarten te gebruiken, diversiteit is ook erg belangrijk. Daarom kan je nu bij Goededoelenkaartje.nl een eigen gemaakte foto op de kerstkaart toevoegen.

Zakelijke kerstkaart met foto
Klanten, medewerkers en partners krijgen elk jaar een kerstkaartje toe gestuurd, het is leuk om eens wat anders aan hen te geven. Zakelijke kerstkaarten met een eigen gemaakte foto is daar de perfecte oplossing voor. Je kan een foto van alle medewerkers op de kaart zetten, je kan een foto van uzelf op de kaart zetten of je kan een foto van het pand op het kerstkaartje plaatsen.

Helpen van het goede doel
Daarnaast steunt u ook nog eens eenmalig een goed doel naar keuze. Hier heeft het bedrijf ook nog profijt van. Per verzonden kerstkaart gaat er €0,50 naar het goede doel. Er zijn twaalf hulporganisaties waar uit gekozen kan worden, o.a.: Amnesty International, KWF Kankerfonds, Natuurmonumenten, UNICEF en Greenpeace. Kan je niet uit deze goede doelen kiezen, dan is er ook nog de optie om alle goede doelen te steunen. De zakelijke kerstkaarten krijgen nu een speciale wending.

Makkelijk en snel verstuurd
Het fijne van Goededoelenkaartje.nl is dat je niet alle adressen zelf hoeft uit te printen. Als u een Excel bestand uploadt met alle adressen dan zorg Goededoelenkaartje.nl en TNT Post dat alle zakelijke kerstkaarten bij het juiste adres terecht komt. Hierdoor is er geen extra werk meer.

Ga nu dus snel naar stap 1 van het maken van jouw zakelijke kerstkaarten bij Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *