Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke kerstkaarten

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor het versturen van uw zakelijke kerstkaarten? Gebruik dan de website  Goededoelenkaartje.nl. Hier kunnen bedrijven namelijk eenvoudig en snel op maat gemaakte zakelijke kerstkaarten versturen. In een aantal eenvoudige stappen kom je tot een originele zakelijke kerstkaart voor uw zakelijke relaties of personeel.

Zakelijke kerstkaarten zelf maken
U kunt via de website bijvoorbeeld kiezen als voorkant van uw kerstkaart voor een groepsfoto van uw personeel, uw zakelijke producten of diensten, of bijvoorbeeld een foto van uw bedrijfspand. Heeft u hiervan niet direct een foto beschikbaar? Geen nood, u kunt ook kiezen uit een zeer aantrekkelijke en uitgebreide zakelijke kerstkaarten collectie.

Met het versturen van uw kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl steunt u direct een goed doel naar keuze. Er gaat hiervoor vijftig cent per kerstkaart naar het gekozen goede doel. Er zijn twaalf verschillende goede doelen waaruit u een keuze kunt maken, waaronder Unicef, War Child, SOS-Kinderdorpen, KWF Kankerbestrijding, Amnesty International, WNF en Natuurmonumenten. maar u kunt ook kiezen voor alle deelemende doelen.

Het versturen van uw bedrijfs kerstkaarten
Het voordeel van Goededoelenkaartje.nl is dat  alle zakelijke kerstkaarten in één keer verstuurd kunnen worden naar uw zakelijke relaties. Zo hoeft u niet alle adressen apart op de envelop te schrijven of plakken. Als u een Excel bestand met al uw zakelijke adressen uploadt, dan stuurt Goededoelenkaartje ze op de door u aangegeven datum met de postbode door naar uw relaties. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de kaarten eerst op het werk te laten bezorgen.

Kies daarom voor al uw zakelijke kerstkaarten voor Goededoelenkaartje.nl. Als u uw kaarten op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan worden deze dezelfde dag nog geproduceerd en op de gewenste dag bezorgd.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *