Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Over zakelijke kerstkaarten

De heer Joris van Mantgem, directeur van een kunststoffabriek in het zuiden des lands over zakelijke kerstkaarten: “Ons bedrijf verstuurt nog elk jaar zakelijke kerstkaarten naar relaties. Een goede gewoonte, vinden wij. Om aan de zakelijke kerstkaarten een fraaie kerstgedachte te verbinden, doen we tegenwoordig zaken met Goededoelenkaartje.nl.”

Waarom zakelijke kerstkaarten van Goededoelenkaartje.nl?
“De kwaliteit van het drukwerk is professioneel, evenals de grafische software waarmee je online je eigen zakelijke kerstkaarten kunt uitkiezen, aanpassen en van eigen tekst voorzien.De kerstgedachte bestaat uit de donatie aan een goed doel via Goededoelenkaartje.nl. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf bekende goede doelen organisaties. Dit houdt in, dat van elke zakelijke kerstkaart 50 cent naar een goed doel gaat.”

Wie kiest het goede doel van de zakelijke kerstkaarten?
“ De liefdadigheidsorganisatie wordt democratisch gekozen binnen ons bedrijf, elk jaar door een andere afdeling. Zo viel vorig jaar de keus van het secretariaat op War Child. Dit jaar is de inpakafdeling aan de beurt om het goede doel van de zakelijke kerstkaarten te kiezen. Het lijkt erop dat Natuurmonumenten deze keer gekozen wordt.”

Kijk voor uw zakelijke kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nlGeef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *