Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten zakelijk

Zakelijke kerstkaarten en Goededoelenkaartje.nl, een schot in de roos! Met het oog op MVO is het een goed gebaar om uw zakelijke kerstkaarten te laten drukken bij Goededoelenkaartje. Maarliefst vijftig cent van elke zakelijke kerstkaart draagt bij aan het door u gekozen goede doel. U kunt hierbij kiezen uit twaalf individuele goede doelen, of u kiest voor de optie de inkomsten te verspreiden over alle deelnemende goede doelen.

Kerstkaarten zakelijk – met een persoonlijke touch
Het is bij Goededoelenkaartje, naast een uitgebreide kerst collectie, ook mogelijk een eigen foto te uploaden als voorkant van uw zakelijke kerstkaarten. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto van uw bedrijf, uw product of dienst, of een groepsfoto van het personeel op het kaartje zetten. Ook kunt u eenvoudig een kerstkadertje om de foto plaatsen. Uiteraard kunt u de tekst ook persoonlijk maken. Zie hieronder een aantal zelf gemaakte zakelijke kerstkaarten met foto:

Kerstkaarten zakelijk met foto - gemaakt op Goededoelenkaartje.nl

U heeft de keuze om de kerstkaarten direct aan uw zakelijke relaties te laten versturen door Goededoelenkaartje.nl, of u laat ze eerst nog even bij u op de zaak bezorgen, waarna u ze zelf verstuurt.

Kerstkaarten zakelijk – per post of in het kerstpakket
Zakelijke kerstkaarten zijn altijd een mooi gebaar van waardering. Naast de mogelijkheid van het per post toesturen van de zakelijke kerstkaarten, is het bijvoorbeeld ook mooi om een persoonlijke zakelijke kerstkaart bij het kerstpakket bij te voegen. Een persoonlijke boodschap op de zakelijke kerstkaart maakt het pakket stukken persoonlijker, de twee samen zorgt voor een mooi en attend gebaar. Het personeel zal er blij mee zijn.

Enkele zakelijke kerstkaarten besteld op Goededoelenkaartje


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *