Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

WNF

Ben jij ook een tijgerfreak en wil jij ze redden? Nu kan je op een speciale manier het WNF steunen. Als je via Goededoelenkaartje.nl een wenskaartje verstuurt gaat er vijftig eurocent naar het WNF om de tijgers te helpen.

De tijgers
Tijgers hebben steeds minder ruimte om te leven. Dit komt omdat het aantal mensen blijft groeien. Wegen worden gebouwd en die lopen kriskras door het leefgebied van de tijgers heen. Daarnaast worden er veel bossen gekapt en wordt er veel gejaagd op de prooien van de tijgers.

Steun!
Zorg dat de tijgers weer normaal kunnen leven. Dat ze niet uitsterven, dat er genoeg eten is. Jij kan dit op een leuke en aparte manier doen. Er is namelijk een concept bedacht waarmee je een kaartje stuurt en ook meteen het goede doel WNF kan steunen. Dit concept heet Goededoelenkaartje.nl en is hier speciaal voor opgericht.

Stuur een kaart!
Je kan kiezen uit allemaal verschillende wenskaarten. Zo heb je bijvoorbeeld felicitatiekaarten, kerstkaarten, vaderdagkaarten en Moederdag kaarten. En dit is maar een deel van de collectie die je kan vinden op de website. Daarnaast kan je ook een hele hoop achtergrondplaatjes, kaders en illustraties vinden.

Wil jij ook voorkomen dat de tijgers uitsterven? Ga dan snel naar Goededoelenkaartje.nl, stuur een wenskaart en steun het WNF!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *