Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Wenskaarten

Goededoelenkaartje.nl heeft speciaal voor jou een concept bedacht om zelf kaarten te kunnen maken. Door de gemakkelijke editor kan iedereen makkelijk een wenskaartje in elkaar zetten. Wil jij dit ook? Ga dan snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw eigen wenskaart!

Verschillende wenskaarten
Er zijn veel verschillende wenskaarten te vinden op de website. Zo heb je onder andere geboortekaarten, felicitatiekaarten, beterschapkaarten, kerstkaarten, nieuwjaarskaarten, vaderdagkaarten, moederdagkaarten en nog
veel meer.

Kind kan de was doen

Door de gemakkelijke editor kan zelfs een kind de was doen. Het is een gemakkelijke versie van Photoshop. Maar je hoeft geen ervaring te hebben met dit programma. Alles wijst van zelf de weg als je op Goededoelenkaartje.nl kijkt. Er zijn duidelijke stappen gemaakt die je doorloopt.

Hulporganisaties
Naast deze plus punten is er nog iets wat Goededoelenkaartje.nl aantrekkelijk maakt. Als je een wenskaart verstuurd gaat er vijftig eurocent naar het door jouw gekozen goede doel. Er zijn twaalf goede doelen waaruit je kan kiezen. Kan je echt niet kiezen, steun dan alle deelnemende goede doelen. Jouw wenskaarten krijgen nu extra waarde!


Wacht niet langer en ga naar Goededoelenkaartje.nl om jouw wenskaarten te maken.


Comments are closed.