Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

UNICEF kerstkaarten

Ook dit jaar moet er met kerst gedacht worden aan de derde wereld landen. Natuurlijk willen we allemaal een steentje bijdragen om de wereld beter te maken. Met goededoelenkaartje.nl kan je dat doen doormiddel van het versturen van een kerstkaart.

Bij Goededoelenkaartje.nl verstuur je een  zelfgemaakte kerstkaart al in vier eenvoudige stappen. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van een voorbeeldkaartje, de website van Goededoelenkaartje heeft een grote collectie met kaartjes die je kan gebruiken. Ook heeft zij speciale UNICEF kerstkaarten.

Zelf maken
Eerst kies je een afbeelding die je leuk vind om te gebruiken. Daarna kan je er alles aan veranderen, een leuke kader toevoegen, tekst schrijven en/of kerstfiguurtjes gebruiken. Hierdoor is jouw kerstkaart altijd origineel en uniek. Daarnaast kan je ook een voorbeelden gebruiken van UNICEF kerstkaarten. Ook aan deze UNICEF kerstkaarten kan van alles veranderd worden. Hierdoor zien familie en vrienden dat jij deze kerst het goede doel steunt.

Helpen met de wereld
Bij elke verzonden kerstkaart gaat er €0,50 cent naar de hulporganisatie UNICEF. Nu help je mee de wereld een beetje beter te maken. Hierdoor wordt het versturen van jouw eigen UNICEF kerstkaarten nog leuker en heeft het een unieke twist.

Over UNICEF
UNICEF helft in totaal 190 landen. In de rijke landen vraagt zij haar Nationale Comités om geld en steun. Hiermee kan UNICEF hulpprogramma’s in ontwikkelingslanden realiseren. Zij verenigen en verbinden en maken geen onderscheid naar ras, geloof, nationaliteit of politieke gezindheid. Kinderen komen altijd eerst bij UNICEF!

Voor het versturen van jouw kerstkaarten ga je naar Goededoelenkaartje.nl, dan steun je ook meteen UNICEF!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *