Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

STOP AIDS NOW!

Afgelopen weekend was er weer het dance4life event 2010. Tienduizenden jongeren maakten een statement tegen aids door te dansen. ‘Start Dancing, Stop Aids’was dan ook de slogan.

Dance4life

Dance4life Nederland is een initiatief van STOP AIDS NOW! Dit evenement is opgezet door de jongerencampagne van deze geweldige hulporganisatie.

Begin

In het jaar 2000 maakten wereldleiders met de millenniumdoelen heldere afspraken. Jongeren hebben het recht op onderwijs, informatie en toegang tot de zorg die ze nodig hebben om zichzelf te kunnen beschermen. Ook moet de HIV en AIDS terug gedrongen worden.

Dance4life event 2010
10.000 jongeren hebben de stilte en taboes rondom hiv en aids doorbroken door te dansen in Ahoy Rotterdam. Via een live satellietverbinding hadden de jongeren contact met alle andere strijders over de hele wereld. In totaal hebben de leerlingen 44.078 euro gebracht door acties te houden. Om de feestvreugde compleet te maken heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken besloten om het bedrag te verhogen met maar liefst 150.000 euro.

Steun doormiddel van kaarten
Wacht niet langer en steun STOP AIDS NOW! Dit kan je doen door een kaartje te sturen via Goededoelenkaartje.nl. Je kan er allerlei wenskaarten vinden. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar STOP AIDS NOW!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *