Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Adopteer een aap met kerst

Nog maar twee weken en dan is het kerst. Voordat we het weten beginnen we weer met een schone lei aan het jaar
2014. Tijdens deze gezellige dagen staan we even stil bij gemis, vreugde, liefde, maar ook dankbaarheid. Dankbaar dat wij ons leven kunnen leiden zoals we het zelf indelen. Met deze gedachte in ons hoofd doneren we in deze tijd een bedrag aan een organisatie wat mensen of dieren helpt die het niet zo goed getroffen hebben. Neem bijvoorbeeld de uitheemse dieren die worden opgevangen door Stichting AAP.

Deze stichting vangt dieren op die zijn gered van illegale handel, laboratoria, circussen, louche dierentuinen en van mensen die beseffen dat apen geen huisdieren zijn.

Naast apen worden er ook kleine uitheemse zoogdieren zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes opgevangen door Stichting AAP. Vaak zijn de dieren die binnenkomen ernstig verwaarloosd of nog erger; mishandeld. AAP geeft ze een professionele verzorging met als uiteindelijk doel de dieren weer lichamelijk en geestelijk gezond te krijgen. Daarna worden ze herplaatst in een reservaat of gerenommeerde dierentuin.

Je kunt Stichting AAP op allerlei manieren steunen. Je kunt natuurlijk donateur worden of een aap adopteren, maar bijvoorbeeld ook AAP opnemen in je testament of je steun bieden in de vorm van airmiles. Voor verdere opties ga naar de site.

Wat niet op de site vermeld staat, is dat je Stichting AAP ook kunt steunen met je kerstkaarten. Bij Goededoelenkaartje.nl kun je de mooiste kerstkaarten ontwerpen en bestellen waarbij, bij elke kaart die je besteld, €0,50 naar AAP gaat. Een prachtig initiatief.

stichting aap kerstkaart


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *