Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

SOS Kinderdorpen kerstkaarten

Ben je van plan om dit jaar jouw familie, vrienden, zakenrelaties of personeel een kerstkaart te sturen? Wil je met deze kerstkaart de juiste kerstwens overbrengen? En heb je er al eens aan gedacht om met jouw kerstkaarten SOS Kinderdorpen te steunen?

Op Goededoelenkaartje.nl maak je snel jouw SOS Kinderdorpen kerstkaarten. Je bepaald hier zelf de inhoud en de uitstraling van de kerstkaart, bijvoorbeeld door te kiezen uit een collectie kerstbeelden, of door een eigen foto te uploaden (en hier bijvoorbeeld een leuke kerstkader om heen te plaatsen). Per kerstkaart wordt €0.50 bijgedragen aan het werk van SOS Kinderdorpen.

Bekijk meteen de collectie SOS kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl, of lees eerst verder over de mogelijkheden:

SOS Kinderdorpen kerstkaarten persoonlijk maken
Op Goededoelenkaartje.nl maakt je jouw kerstkaarten eenvoudig en snel met de online kaart applicatie. Je hoeft niets te downloaden en kunt direct aan de slag. Hieronder beschrijven wij de 4 stappen die leiden tot een originele kerstkaart met bijdrage aan SOS Kinderdorpen:


  • Je kiest bij stap 1 voor SOS-Kinderdorpen,
  • Kies een afbeelding uit de uitgebreide collectie met kerstkaarten, of upload een eigen foto, (bij een prive kerstkaart bijvoorbeeld een foto van het gezin en bij een zakelijke kerstkaart bijvoorbeeld met een foto van het personeel),
  • Kies het gewenst formaat; kies uit een standaard enkele, of luxe dubbele kerstkaart,
  • Bewerk jouw SOS Kinderdorpen kerstkaarten naar eigen smaak en inzicht (bijvoorbeeld met een van de vele leuke kerstkadertjes),
  • Verstuur jouw kerstkaarten. Dit kan direct naar de geadresseerde via een Excel upload, of laat de kaarten eerst thuis of op de zaak bezorgen.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Breng eens een bezoekje aan Goededoelenkaartje.nl. Je bent hier vrij om het te proberen. Zo ben je er van verzekerd dat jouw SOS Kinderdorpen kerstkaarten precies zijn zoals je ze hebben wilt!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *