Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Originele kerstkaarten

Kerstkaarten zijn natuurlijk elk jaar hetzelfde en als ze dat niet zijn, hebben ze wel iets herkensbaars van de voorgaande jaren. Goededoelenkaartje.nl heeft zijn zinnen erop gezet om dit jaar zoveel mogelijk originele kerstkaarten te versturen.

Unieke kerstkaarten kan je natuurlijk op verschillende manieren maken. Je kan volledig buiten de box denken, door de raarste figuren, meest aparte plaatjes en bonte kleuren te combineren. Maar dit heeft als gevolg dat de kaarten er waarschijnlijk rommelig en lelijk uit komen te zien.

Dus heeft Goededoelenkaartje een tip voor het maken van originele kerstkaarten die alle originele kerstkaarten terecht origineel maakt. Namelijk het uploaden van een foto. Hierdoor kan men de foto van op de kerstkaarten zetten, waardoor het direct eigen wordt gemaakt.

De kerstkaart wordt direct herkenbaar, geeft een waardevollere lading en wekt waarschijnlijk meer emoties op dan wanneer een designer in Zweden een cartoon tekent en deze vervolgens bij jou in de bus laat verschijnen.

Dus ben jij op zoek naar een originele kerstkaart, of het nou over de top of foto erop, is? Goededoelenkaartje.nl heeft het allemaal. De site voor originele kerstkaarten.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *