Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Originele kerstkaarten

Heb je ook geen zin om weer van die saaie kerstkaarten te kopen in de winkel? Maak dan nu zelf eigen originele kerstkaarten bij Goededoelenkaartje.nl. De kaarten zijn makkelijk gemaakt en een andere grote pluspunt is dat je niet de deur uit hoeft voor het versturen van jouw kerstkaarten.

Eigen foto gebruiken
Bij Goededoelenkaartje.nl  kan je een originele kerstkaart maken met je eigen foto. Jouw kaartjes kan je vervolgens voorzien van een leuke kerstboodschap, (grappige) figuurtjes en je kan een kerstkader gebruiken voor op je kaart. Hierdoor krijg je altijd originele kerstkaarten die nog niemand heeft.

Het goede doel steunen
Als je jouw originele kerstkaarten verstuurd via Goededoelenkaartje.nl steun je automatisch een goed doel naar keuze. Veel grote hulporganisaties kan je hier steunen, van Unicef tot Amnesty International. Er zijn twaalf goede doelen waaruit je kan kiezen. Wil je niet kiezen dan kan je ook alle deelnemende hulporganisaties steunen. Per verzonden originele kerstkaart gaat er 0,50 eurocent naar het goede doel. Zo maak je naast familie en vrienden ook derde wereld landen blij!

Kerstkaarten versturen
Ook gaat het versturen van originele kerstkaarten makkelijk en snel. Je hoeft niet meer het huis uit om kerstkaarten te versturen. Het enige wat je hoeft te doen is het maken van de kerstkaarten en een Excel bestandje met alle adressen te uploaden en dan ben je klaar. Goededoelenkaartje.nl en TNT post zorgen dat jouw originele kerstkaarten op de deurmat vallen van al jouw familie en vrienden.

Dus ga voor jouw originele kerstkaarten naar Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *