Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Originele kerstkaarten

De Kerst zit er alweer aan te komen en dan begint menig creatief brein al na te denken over hoe de kerstkaarten er dit jaar uit komen te zien. Op Goededoelenkaartje.nl maak jij de meest originele kerstkaarten die je ooit zou kunnen verzinnen. De opties zijn eindeloos en dat zorgt er voor dat je al je creativiteit kwijt kan.

Jij bepaalt de achtergrond
Ga naar het thema Kerst en kies een mooie achtergrond om te beginnen met jouw ontwerpje. Als je zelf een mooie foto hebt gemaakt of een mooi plaatje op het internet hebt gevonden, kan je die ook gebruiken als achtergrond. Door een kader om de achtergrond heen te plaatsen maak je het begin van de kaart af. Het ontwerpen van originele kerstkaarten is begonnen!

Laat je meeslepen
Door de leukste kerstfiguurtjes toe te voegen aan de achtergrond klik je aan de rechterkant op figuur plaatsen. Goededoelenkaartje.nl heeft een aantal leuke plaatjes op de website gezet zodat je een keuze kunt maken. Welk plaatje past bij jou originele kerstkaarten? Laat je meeslepen door de mogelijkheden en maak vrienden en familie blij tijdens de kerstdagen.

Originele kerstkaarten nodig? Maak ze zelf op Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *