Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Online kerstkaarten versturen

Kerstkaarten uitzoeken is een leuke bezigheid, het kost alleen erg veel tijd. De tijd die je hier aan kwijt bent, kan waarschijnlijk beter besteed worden. Daarom is Goededoelenkaartje.nl met een leuk concept begonnen: online kerstkaarten maken.

Zelf maken
Als je online kerstkaarten maakt, ben je veel minder tijd kwijt aan het selecteren van mooie kaarten. Er zijn voor jou tal van kerstafbeeldingen gesorteerd, die je kan gebruiken voor het maken van jouw kerstkaart. Want bij Goededoelenkaartje.nl kan je jouw eigen kerstkaart zelf ontwerpen en direct versturen naar familie en vrienden.

De wereld beter maken
Tevens steun je een goed doel naar keuze. Met het versturen van online kerstkaarten gaat er een bedrag van maar liefst 0,50 eurocent naar de door jou gekozen hulporganisatie. Je betaalt niets extra’s en je zit ook niet vast aan een maandelijks abonnement. Super dus!

Gemakkelijk verstuurd
Het versturen van de online kerstkaarten gaat ook op een makkelijke manier. Je hoeft namelijk niet zelf naar de brievenbus te lopen, Goededoelenkaartje.nl doet het voor jou! Als je een Excel bestandje uploadt met alle geadresseerden wordt alles voor jou geregeld.

Ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om online kerstkaarten te maken.


One Response to Online kerstkaarten versturen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *