Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Online Kerstkaarten maken

Online kerstkaarten maken is leuk, makkelijk en bijzonder. Helemaal als je jouw kerstkaarten online maakt op Goededoelenkaartje.nl. Want hier steun je automatisch bij het verzenden van jouw gemaakte kerstkaarten het goede doel van jouw keuze. Hierdoor is het  kerstkaarten online maken natuurlijk nog specialer!

Meteen aan de slag met jouw kerstkaarten
Wil je jouw kerstkaarten online maken op Goededoelenkaartje.nl? Dan kan je meteen aan de slag. Want op de site kan je de gewenste datum van verzending doorgeven. Dus ook als dit pas over drie maanden is. En door jouw adressenbestand te uploaden op de site worden jouw kerstkaarten automatisch naar al jouw vrienden en familie verzonden.

Veel keus bij kerstkaarten online maken
Goededoelenkaartje heeft een grote collectie aan kerstkaarten. Zie je een mooie kerstkaart die helemaal bij jouw past? Kies deze dan uit en bewerk die kerstkaart helemaal verder naar jouw smaak. Kies bijvoorbeeld een vrolijke kader, plaats een mooie tekst en voeg aan de binnenkant van de kaart nog een leuke foto toe. Kortom: op Goededoelenkaartje.nl kan je helemaal los gaan bij het online maken van jouw kerstkaarten!

Kerstkaarten online maken op Goededoelenkaartje is leuk en speciaal. Met heel veel keuze!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *