Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Online kerstkaarten

Ben jij het ook zat om je tijd te verdoen door kerstkaarten te kopen in de winkel? Dat kan nu anders! Je kan via Goededoelenkaartje.nl online kerstkaarten versturen zonder daar te veel tijd aan te besteden. Het enige wat een beetje tijd kost is het bewerken van jouw kerstkaart.

Ontwerpen en maken
Vanaf nu kan je makkelijk en snel online kerstkaarten versturen naar al jouw familie en vrienden. Op Goededoelenkaartje.nl heb je echt alles. Er is een grote collectie aan kerstkaarten met allemaal verschillende afbeeldingen. Zelfs met behulp een voorbeeldkaartje kan je nog van alles  veranderen. Je kan kiezen voor verschillende achtergronden, kaders en/of figuurtjes. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog een leuke kerstboodschap plaatsen op de kaart. Hiermee maak je de kerstkaarten extra speciaal voor al jouw geliefden.

Iets extra’s met kerst
Nog een reden om online kerstkaarten te bestellen bij Goededoelenkaartje.nl is dat je ook nog eens het goede doel steunt. Per verzonden kerstkaart gaat er vijftig eurocent naar een hulporganisatie van jouw keuze. Er is keuze uit twaalf verschillende goede doelen. Van UNICEF tot De Zonnebloem en van Natuurmonumenten tot STOP AIDS NOW! Er zit vast wel iets tussen waar jij iets extra’s aan wilt geven deze kerst.

Makkelijke stappen
In vier eenvoudige stappen zijn jouw online kerstkaarten al verstuurd. Stap 1 is het kiezen van het goede doel. Stap 2 is het ontwerpen van de kaart zelf. Stap 3 is het toevoegen van een leuke boodschap aan de binnenkant van het kaartje en de laatste stap is het versturen van jouw online kerstkaarten!Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl om online kerstkaarten te versturen naar iedereen die jou lief is!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *