Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart

Een kerstkaart voor oma
Elk kind zal het leuk vinden: zelf een kerstkaart maken, voor oma bijvoorbeeld of voor de juf op school. Nu kan de jeugd van tegenwoordig aardig uit de voeten op een computer. Dus een idee voor de kerstkaart van 2010: maak je kerstkaart via Goededoelekaartje.nl!

Kerstkaart met pinguïn of ijsbeer
Op Goededoelenkaartje.nl vind je een heleboel voorbeeldplaatjes. Die kan je allemaal gebruiken, en aanpassen naar je eigen smaak. Voor kinderen is dat vaak dolle pret. Via dit kaarten-maak-programma van Goededoelenkaartje.nl kun je bijvoorbeeld zelf tekstballonnetjes op je kaart zetten. Dus wat zou die ijsbeer voor grappigs te vertellen hebben…?

Tevreden over je kerstkaart?
Dan kan je hem laten drukken en wordt de kerstkaart thuisgestuurd. Vijftig cent van de rekening voor je kaart gaat naar een goed doel dat je zelf kunt kiezen. Zo laat je je kinderen toch met een gerust hart hun gang gaan achter de computer. Ze hebben een heleboel lol om zelf hun kerstkaart te maken, de kerstkaarten zijn superorigineel dit jaar, en je steunt een goed doel met elke kerstkaart die je verstuurt, via Goededeolenkaartje.nl

Op de website van Goededoelenkaartje.nl zie je precies hoe veilig en simpel het werkt.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *