Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Steun KNGF geleidehonden met je kerstkaarten

Vrijwel elk jaar rond deze tijd geef je graag iets aan een goed doel met betrekking tot de kerstgedachte. Toch is het lastig om een goed doel uit te kiezen. Er zijn namelijk meer dan 15 000 goede doelen in Nederland. Één van die goede doelen is KNGF geleidehonden. Waarom dit jaar kiezen voor doneren aan KNGF?

Over KNGF geleidehonden
Van de naam kun je afleiden dat het goede doel voor geleidehonden bedoelt is. Dit zijn honden die speciaal opgeleid zijn om het mensen met een beperking makkelijker te maken en hun levenssituatie te verbeteren. Door het steunen van KNGF geleidehonden help je mee om de hond van speelse pup op te leiden tot een speciaal getrainde hond. Tegenwoordig kan KNGF geleidehonden deze honden niet alleen opleiden tot blindengeleidehonden, maar ook tot autismegeleidehonden, buddyhonden en assistentiehonden. Voor meer informatie ga dan naar de site van KNGF geleidehonden. Naast informatie vinden over KNGF geleidehonden kun je op deze site een bepaald bedrag doneren of een puppie adopteren.

Stuur een kerstkaart en help KNGF geleidehonden
Blijf je liever anoniem in verband met openbaarheid van je contactgegevens en nieuwsbrieven, maar wil je wel graag KNGF geleidehonden steunen? Bestel dan dit jaar je kerstkaarten via Goededoelenkaartje.nl. Van de kaarten die je besteld, gaat er 0,50 eurocent per kaart naar het door jou gekozen doel. Er zijn 16 goede doelen waaruit je kunt kiezen waaronder KNGF geleidehonden. Help ook mee de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van mensen met een beperking te vergroten.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *