Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten versturen

Een paar jaar geleden leek het een beetje passé – kerstkaarten versturen. Je kreeg meer en meer kerstkaarten via e-mail en zelfs kerstwensen via sms. Maar zeg nou eens eerlijk; wat is er nou mooier dan een warme kerstgroet per post te mogen ontvangen? Kerstkaarten versturen is toch iets persoonlijks, iets warms. Maak daarom nu eenvoudig en snel originele kerstkaarten via de service van Goededoelenkaartje.nl. Deze worden dan écht gedrukt en op de aangegeven dag door de postbode bij de geadresseerden bezorgd!

Kerstkaarten versturen weer helemaal terug
Gelukkig bleek die daling in de populariteit van kerstkaarten versturen van tijdelijke aard. Echte kerstkaarten versturen komt weer helemaal terug, als je zo de slingers met kerstkaarten bekijkt van afgelopen jaar. Daar zijn veel mensen blij mee, want voor het kerstkaarten versturen is nog steeds veel animo te vinden. Een verjaardagskaart willen mensen nog wel eens vergeten. Maar met kerst échte kaarten versturen, dat hoort er toch echt bij!

Hoe het werkt
Veel consumenten doen het tegenwoordig zo: zij gaan naar Goededoelenkaartje en kiezen hier een kaart uit de collectie met kerstbeelden. Of zij maken hier een kerstkaart met eigen foto. Dan typen zij eenvoudig een warme kerstboodschap op de kaart, in een gewenst lettertype. Veelal wordt er gebruik gemaakt van een schrijfletter, welke als gedrukt resultaat niet van echt is te onderscheiden.

Vervolgens worden de kaarten op zeer hoge kwaliteit gedrukt en op de aangegeven datum door de postbode bezorgd.

Check onze absolute aanrader: Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *