Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

De één vind het geweldig om kerstkaarten te maken en gaat meteen aan de slag. Grote vellen karton bedekken de creatieveling die ze draagt. Een schaar, lijm en allerlei frutsels volgen een aantal minuten later en verzamelen zich rondom de werkplek. Voor de ander, die liever op  eigen gemak kaartjes maak vanachter de computer, is Goededoelenkaartje.nl de perfecte website.

Makkelijker en veel ruimte voor creativiteit
Wat menig bezoeker van Goededoelenkaartje.nl zal beamen is dat de creativiteit niet verloren gaat maar juist wordt versterkt. Inderdaad, de digitale wereld vergemakkelijkt veel maar maakt het in dit geval niet minder leuk. Voor de creatieveling dus erg handig, je kan namelijk foto’s toevoegen en spelen met figuurtjes en kaders. Ook voor de echte beginner is het leuk want elke stap wordt rustig uitgelegd terwijl je mooie kerstkaarten maakt.

Kerstkaarten met foto
Hieronder zie je drie kerstkaarten met foto, gemaakt door eerdere bezoekers van Goededoelenkaartje.nl. Twee van de drie kerstkaarten zijn gemaakt door, hoe zij zichzelf noemen, “beginnelingen”. De kerstkaart met het vogeltje is gemaakt door een vrouw die regelmatig kerstkaarten maakt; Claire Bruinberg. “Ontzettend veel mogelijkheden om een perfecte kaart te maken, zonder het verliezen van de uiteindelijke boodschap. Ik vind digitaal dus helemaal niet erg, ook al dacht ik van wel”, aldus de kerstkaartenmaakster.

Jij kan zelf ook kerstkaarten maken. Geen frutsels meer maar lekker vanachter de computer. Op Goededoelenkaartje.nl kan jij meteen aan de slag.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *