Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

We leven in 2010 en door de grote ontwikkeling op het gebied van technologie kunnen wij spreken van een digitaal tijdperk. Smsjes en berichten op Facebook, Twitter en Hyves zijn veelgebruikte communicatiemiddelen. Toch is het vaak veel leuker om te grijpen naar andere mogelijkheden. Om iemand een fijne Kerst toe te wensen kan je leuke kerstkaarten sturen.

Eenvoud siert de kerstkaart
Op Goededoelenkaartje.nl maak je zelf eenvoudig je kerstkaarten. Door gebruik te maken van alle mogelijkheden die op de website te vinden zijn, maak je de mooiste, grappigste of meest zakelijke kerstkaart. Alles wat je nodig hebt is een computer en een klein beetje tijd om aan jouw creatie te werken.

Jij bepaalt hoe jouw kaart er uit komt te zien
Een rode achtergrond met witte kerstbomen wordt ondersteund door een champagnefles. Dit is één van de vele kaartcombinaties die jij zelf kunt maken. Kijk maar eens lekker rond tussen de verschillende opties op Goededoelenkaartje.nl. Niets is te gek als jij jouw eigen kerstkaarten maakt!

Maak jouw kerstkaarten zelf op Goededoelenkaartje.nl en onttrek je zo aan het digitale tijdperk. Of doe het gewoon omdat je het leuk vindt natuurlijk.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *