Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart uit Amerika

Vorig jaar kreeg ik een kerstkaart met advocaat in de bus ondertekend door Goededoelenkaartje.nl. En dan niet denken dat B. Moskowitz mijn kerstkaart kwam brengen. Nee, in sommige landen is advocaat onlosmakelijk verbonden met Kerst. Een gelige alcoholische versnapering die met name in Amerika erg bekend en gewild is.

Uiteraard had ik geen idee van wie deze kerstkaart was totdat ik op de achterkant las dat het van mijn tante was. Een verre tak uit de familie die een aantal jaren naar ‘the land of opportunities’ was verhuisd. Ze wilde rijk worden om wat goeds voor de wereld te betekenen. En ieder jaar zorgt ze weer dat we haar niet vergeten met een enig kerstkaartje

De kosten van een kerstkaart versturen vanuit de USA zijn natuurlijk erg hoog, maar daar heeft ze wat op gevonden. De initiatiefnemer Goededoelenkaartje.nl is een bedrijf dat een groot deel van de opbrengst doneert aan het goede doel, zoals de naam al laat blijken. Echt iets voor tante Sien.

Daarnaast wordt de kerstkaart in Nederland geproduceerd en verstuurd naar alle leden van de familie in ons koude kikkerlandje. Dus bespaard ze kosten die naar het bedrijf gaan en helpt ze ook nog eens het goede doel.

Ik ben benieuwd wat voor kerstkaart we dit jaar ontvangen.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *