Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart

Zijn de ochtenden al te koud om eigenlijk op staan en hoor je de bellen van de Kerstmans slede al? Dan wordt het hoognodig tijd dat jullie weer gaan denken aan een fantastische kerstkaart. Gelukkig loopt Goededoelenkaartje.nl al voor op jullie en hebben zij ook dit jaar een gigantisch gaaf assortiment aan kerstkaarten.

Niet alleen een kerstkaart maar ook het steunen van een goed doel gaat gepaard  met het bestellen van een kaartje. Voor elke bestelde kaart gaat er automatisch €0.50 naar het goede doel dat jij hebt gekozen. Zo verblijd je de ontvangers van je kerstkaart en diegene die profijt hebben bij het steunen van een goed doel. Twee vliegen in één klap.

Het maken van een kerstkaart begint met drie keuzes. Wil je er zelf een maken, eentje aanpassen of gewoon selecteren? Indien je voor de laatste hebt gekozen is het een kwestie van opsturen en betalen, maar wanneer je voor maken of aanpassen hebt gekozen begint het echte avontuur pas.

Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om een foto te uploaden. Dit kan zijn wat jij wilt! Daarna het toevoegen/aanpassen/verwijderen van een kader, een illustratie en/of tekst. Het is allemaal mogelijk en absoluut niet moeilijk!

Neem dus nu een kijkje op Goededoelenkaartje.nl voor jouw kerstkaart


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *