Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Goede doelen kerstkaarten, een goede keuze

Goede doelen kerstkaarten zijn dé manier om een extra warm kerstgevoel over te dragen. Op Goededoelenkaartje.nl verstuur je echte goede doelen kerstkaarten, welke je volledig kunt personaliseren, waarbij maar liefst €0.50 per kerstkaart naar een goede doel naar keuze gaat. Zowel consumenten als vele bedrijven maken daarom veelvuldig gebruik van deze unieke service!

De kerstkaarten via Goededoelenkaartje kosten niets meer ten opzichte van de kerstkaarten van andere aanbieders welke géén bijdrage leveren aan het goede doel. Je slaat hierbij dus twee vliegen in één klap.

Goede doelen kerstkaarten maken als consument
Het versturen van goede doelen kerstkaarten is een mooi gebaar richting vrienden en familie. Je wenst hen een fijne kerst toe en steunt tegelijkertijd een goed doel naar keuze. En dit zonder meerkosten. Gepersonaliseerde goede doelen kerstkaarten versterken het kerstgevoel bij jezelf en bij de ontvanger. Het laat zien dat je aan anderen denkt, dat is nou net waar kerst om draait.

Goede doelen kerstkaarten zelf maken
Goede doelen kerstkaarten
via Goedoelenkaartje zijn eenvoudig te maken en te personaliseren. Je kunt kiezen uit een ruime collectie goede doelen kerstkaarten en deze naar eigen wens aanpassen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld eenvoudig een eigen foto uploaden als voorkant van je kerstkaart, en hieromheen weer een leuke tekstuele kerstboodschap of kerstkader plaatsen.

Goede doelen kerstkaarten voor bedrijven
Het versturen van goede doelen kerstkaarten draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle kerstkaarten zijn van uitstekende kwaliteit, compleet online aan te passen met mooie kerst kaders, een tekstuele boodschap, eventueel met een eigen foto upload (met bijvoorbeeld een foto van het personeel, bedrijfspand of product).

Daarbij kan je via de website eenvoudig meerdere bedrijfs logo’s op je kerstkaart plaatsen.

Op elke kerstkaart staat beschreven dat een bijdrage wordt geleverd aan het gekozen goede doel. Goede doelen kerstkaarten zijn dus een uitstekende manier om het personeel of zakelijke relaties een fijne kerst toe te wensen.

Kijk voor mooie voorbeeld goede doelen kerstkaarten en de vele mogelijkheden op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *