Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Een eigen kerstkaart

Hoe maak je een eigen kerstkaart? Wij vroegen Janneke Veerstra waarom zij er voor kiest om haar eigen kerstkaart via Goededoelenkaartje.nl te maken en bestellen. Onderstaand vertelt zij waarom;

Mijn dochter maakte vorig jaar duidelijk haar eigen kerstkaart: een foto van haar en haar vriend, met een kerstkadertje om de foto en daarbij allebei met een gekke grijns en een vrolijke kerstmuts. Eenvoudig gemaakt via de Goededoelenkaartje website. Erg leuk, dus wilde ik ook mijn eigen kerstkaart maken”.

Eén eigen kerstkaart? Waarom niet twee…
Dat deed haar dochter afgelopen jaar vertelt Janneke ons. Want een eigen kerstkaart maken was zo makkelijk. En de oplage bepaal je zelf. Zij had maar liefst drie verschillende kerstmutsen-foto’s gemaakt en net zoveel eigen kerstkaarten laten maken, allemaal in een oplage van tien.

Eigen kaart via Goededoelenkaartje.nl
Zij had haar eigen kerstkaart gemaakt via Goededoelenkaartje en dat vond zij een goed idee. “Het ziet er simpel uit, het stappenplan op die website. De kwaliteit is mooi. En het is zo aardig dat je ook nog eens automatisch via deze website een goed doel steunt met je eigen kerstkaart”.

Alles wijst zich vanzelf op Goededoelenkaartje.nl. Check it out!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *