Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Originele kerstkaarten bestellen en goed doel steunen

Wilt u deze winter uw kerstkaarten online bestellen? Dat kan nu zeer eenvoudig op www.goededoelenkaartje.nl U creëert uw kaart via een online tool en stuurt deze meteen naar al uw contacten. U kunt er ook voor kiezen om de kaarten naar uw huisadres te sturen zodat u ze zelf op de post kan doen.

Goed doel

Naast dat dit heel eenvoudig is steunt u ook  nog eens een goed doel. De 15 grootste Nederlandse goede doelen worden namelijk gesteund door uw bijdrage. En u betaald hier niet meer voor dan dat u normaal zou betalen. Er gaat namelijk €0,50 cent per kaart naar het goede doel. U kunt dit doel zelf kiezen of u steunt direct alle deelnemende goede doelen. Zo heeft niet alleen u een goed gevoel bij kerst maar ook de deelnemende goede doelen. Die uw bijdrage kunnen gebruiken om bijvoorbeeld kinderen in nood ook een fijne kerstperiode te verzorgen.

Eenvoudig

Het maken van de kaarten is ook nog eens erg eenvoudig. U kunt kiezen uit een van onze kerstdesigns en deze zelf nog eens aan te passen met allerlei illustraties of uw eigen teksten. Via onze site is dit zeer eenvoudig te doen. Ook kunt u er voor kiezen om een eigen foto te gebruiken. De kunt u makkelijk van uw computer afhalen. Gebruik bijvoorbeeld een mooie familiefoto of een foto van uw huisdier of kerstboom.

Kerstkaarten bestellen

 

 

 

 

 

 

Bestel dus direct uw kerstkaarten op www.goededoelenkaartje.nl en geef niet alleen uzelf maar ook meteen de mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is een fijn kerstgevoel.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *