Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Leuke kerstkaartjes online maken en tastbaar ontvangen

De zon en zijn immer aanwezige terrassentemperatuurtje heeft ons koude kikkerlandje nog maar net verlaten of de herfstmaanden staan alweer op de stoep. Een seizoen waarvan je kan balen, maar waarvan je ook de leuke kanten kan bekijken. Het is namelijk bijna kerst. Je zal het nog niet merken aan de jaarlijks terugkerende kerstfacetten, zoals kerstversieringen, kerstmannen en kerstmuziek. Maar de gezellige warme en saamhorige sfeer begint wel weer zijn entree te maken.

Kerstkaartjes mogen weer!
De tijd van het bedenken van leuke kerstkaartjes is dus wel al aangebroken. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Let wel, het is 2011, waarin de gedigitaliseerde media zijn weg volledig hebben gevonden. Digitale kerst e-cards is een product dat voortvloeit uit een zeer snelle en eenvoudige service. Handig, zou je denken. Maar leuk is het niet. Het past niet bij het kerstgevoel zoals we die vanaf ouds kennen.

Digitaal gemaakt, tastbaar geleverd
En daarom speelt Goededoelenkaartje.nl hier op in. Je kan je eigen leuke kerstkaartjes online ontwerpen, maar ze worden wel geprint op het vertrouwde kaartenpapier. Een tastbaar kerstkaartje dus die jij digitaal creëert. Zo pak je wel de voordelen van snel en eenvoudig, maar zo wordt het geen kerstkaartje zonder betekenis. Nee, want het is een uniek en persoonlijk kaartje waarop jij jouw eigen kerstwensen kan zetten.

Goede doelen steunen
Iets kunnen betekenen voor elkaar, iets goeds kunnen doen voor een ander. Dat is waar Kerst oorspronkelijk voor staat en nog altijd voor zal blijven bestaan. Ook Goededoelenkaartje.nl is gericht op de medemens. Doordat jij jouw leuke kerstkaartjes ontwerpt en verstuurt via deze wenskaartenapplicatie, steun jij een goed doel. Hoe werkt dat dan? Voordat je begint kies je uit één van de dertien goede doelen of je stuurt een kaart namens alle goede doelen tegelijk. Op elke wenskaart die jij verstuurt, gaat er automatisch 50 eurocent naar het betreffende goede doel. Dat zullen de mensen in nood hartelijk op prijs stellen. Dank je wel!

leuke kerstkaartjes

Leuke kerstkaartjes met jouw kerstwensen online maken en tastbaar laten bezorgen? Dat kan op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *