Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaartjes

Het wordt weer koud, er komen al lampjes in de straten en Sinterklaas is bijna weer onderweg naar Spanje. Dat betekent dat het tijd is voor het gezelligste familiefeest van het jaar; Kerst! En daarbij horen natuurlijk kerstkaartjes, die je kan bestellen bij Goededoelenkaartje.nl

Warm gevoel door kerstkaarten
De sfeer op straat, in de stad en natuurlijk thuis is rond de kerstdagen altijd super gezellig. Iedereen geeft het kerstgevoel door aan familie, vrienden en kennissen. Dit kan je makkelijk doen door kerstkaartjes te sturen naar iedereen die jou lief is. Je kan jouw eigen kerstkaarten maken via Goededoelenkaartje.nl

Afbeeldingen en foto’s

Bij Goededoelenkaartje.nl kan je een heleboel afbeeldingen vinden waaruit jij kan kiezen. Alle afbeeldingen zijn natuurlijk gerelateerd aan kerst. Als er geen leuke afbeeldingen tussen zitten kan je er ook voor kiezen om een foto te uploaden. Een leuke zelfgemaakte foto die verbonden is met kerst, of juist niet.

Verder bewerken
Daarnaast kan je ook nog de kerstkaartjes verder aankleden met een leuke kader en kerst figuurtjes. Je kan natuurlijk ook een leuke tekst op de kaart zetten, een warme kerstboodschap die jij wilt vertellen aan familie en vrienden. De tekst kan je in verschillende lettertypes en kleuren veranderen.

Geven en nemen
Familie, vrienden en kennissen krijgen zeker het warme gevoel van jouw eigen gemaakte kerstkaart en willen er zeker eentje terug sturen. Niets is namelijk leuker dan het krijgen van allemaal (verschillende) kerstkaarten en het geven van kerstkaarten.

Iets extra’s
Bovendien steun je, met het versturen van jouw kerstkaartjes, ook automatisch het goede doel. Hiermee geef je iets extra’s aan de hulporganisaties in deze mooie periode van het jaar. Er gaat per verzonden kerstkaart vijftig eurocent naar het goede doel van jouw keuze.

Waar wacht je nog op? Ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om jouw kerstkaartjes te versturen!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *