Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaartjes

Het blijft ieder jaar toch weer leuk om een kerstkaartje te ontvangen met de post. Iemand denkt aan je en wenst je veel geluk toe in het nieuwe jaar met zo’n kerstkaartje en dat blijft toch heel bijzonder!

Stuur ook een kerstkaartje
Maak iemand deze kerst ook gelukkig met een kerstkaart. Het kost tegenwoordig ook helemaal niet meer zoveel moeite om al jouw vrienden en familie te voorzien van een leuk, mooi en lief kaartje. Op Goededoelenkaartje.nl maak je namelijk zo een kerstkaartje, die helemaal  bij je past!

Maak en bestel je kerstkaartje
Goededoelenkaartje heeft een groot assortiment met kerstkaarten. Kies zo’n leuk kerstkaartje uit en plaatst hier die boodschap op die jij wilt delen met jouw vrienden en familie. Je kan ook een kerstkaartje maken met een mooie foto van jezelf. Dat is nog persoonlijker en mooier! Wanneer je jouw kerstkaartje op Goededoelenkaartje bestelt, wordt deze de volgende dag al bij de geadreseerden thuisbezorgd!

Kerstkaartje met een dubbel doel
Een kerstkaartje maken en bestellen op Goededoelenkaartje.nl is dubbel zo bijzonder. Want bij elke kerstkaartje wat jij bestelt op de site, gaat er 50 cent naar het goede doel van jouw keuze!


Comments are closed.