Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Maak je eigen kerstkaarten!

Kerstverlichting, kerstboom, kerstmuziek, kerstman, sneeuw, openhaard, familie en vrienden. Dit zijn de woorden die ons doen denken aan de sfeervolle feestdagen! Je wilt rond deze kerstdagen iedereen het beste wensen..en dat doe je natuurlijk met een kerstkaartje! Mensen kopen vaak kerstkaarten in de winkels, maar ga een keer voor kerstkaarten die je helemaal zelf kunt maken, dat maakt het nog persoonlijker! Wacht er nu niet mee en ontwerp zelf je kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl. Het mooie hiervan is dat je ook nog eens bij elk kaartje die je verstuurd, hiermee een goed doel naar keuze kunt steunen!

 

Persoonlijke kerstkaarten

Wat is nog mooier om je kerstkaarten persoonlijk te maken door het zelf te ontwerpen naar jouw wensen? Verras hiermee je familie en vrienden! Voeg bijvoorbeeld een geinige foto van jou of samen met iemand met een leuke kerstmuts op. Je kunt van alles bedenken! Je kunt je kaartjes ook helemaal bewerken met teksten, afbeeldingen en een kader. Je kunt ook een design kiezen uit onze collectie.

Goed doel steunen

Tijdens de feestdagen draait alles om familie en liefde. Hier staan we ook even stil bij de mensen in landen die het minder goed hebben dan wij. Bij het maken van je kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl gaat er naar elk kaartje die je verstuurd, 50 eurocent naar een goed doel die je zelf mag kiezen. Je wenst je familie of vrienden wat moois toe en je steunt tegelijkertijd een goed doel.

 

Creëer zelf helemaal je eigen kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl en steun tegelijkertijd een zelf gekozen goed doel!

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *