Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Leuke kerstkaarten

Kerst is een tijd die overloopt van gezelligheid. Mooie cadeaus, leuke kerstkaarten, lekker eten en het bijeen zijn van de grote familie. Maak iedereen vrolijk met de leuke kerstkaarten van Goededoelenkaartje.nl.

Tijd voor verandering
Tijdens de Kerst is iedereen vrolijk en gelukkig. Samen met de belangrijkste mensen in het leven vieren we de Kerst en oh wat hebben we het goed in dit leven. Maar kijken we een stukje verder dan puur en alleen naar het rijke en welvarende westen, dan zien we verdriet, ziektes, oorlogsslachtoffers, dierenleed en nog veel meer. Tijd om daar wat aan te doen, dachten de bedenkers van Goededoelenkaartje.nl, die daaropvolgend een nieuw concept leven inbliezen.

Welke goed doel steun jij?
Met de leuke kerstkaarten van Goededoelenkaartje.nl verras je iedereen met de kerstdagen. Iedereen ja, want wanneer jij jouw kerstkaartjes bestelt op deze site, steun je automatisch het goede doel van jouw keuze. Zo maak je anderen gelukkig en jouw Kerst waardevoller met jouw eigen kerstkaarten . Steun organisaties als Artsen zonder grenzen, het Wereldnatuurfonds en War Child. Een goed doel steunen door leuke kerstkaarten te maken, dat is pas een goede kerstgedachte

Maak jouw Kerst ook waardevol en bestel kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *