Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten versturen

Het maken en versturen van kerstkaarten is een leuk karweitje. Je bent lekker even bezig en het resultaat mag er zijn. Blije familie en vrienden en voor jezelf een deur vol met kerstkaarten. Kerstkaarten versturen kan je gemakkelijk en op jouw eigen tempo doen op Goededoelenkaartje.nl.

Help mee!
Zoals je in de URL kan lezen heeft het ook iets te maken met een goed doel. Je steunt namelijk automatisch een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt met de twaalf grootste hulporganisaties van Nederland samen. Per verzonden kerstkaart gaat er vijftig eurocent naar het door jouw gekozen goede doel.

Hulporganisaties

Kerstkaarten versturen was nog nooit zo leuk geweest. Je maakt familie en vrienden blij en je zorgt dat de wereld een beetje beter wordt. Een paar goede doelen op een rij om je een voorproefje te geven welke er allemaal zijn. O.a. zijn er Amnesty international, Unicef, War Child, Stop Aids Now! en KWF Kankerbestrijding.

Mooie kerstkaart

Natuurlijk kan je ook een super mooie kerstkaart maken. Er is een grote collectie aan achtergronden, kaders en figuurtjes te vinden op de website. Deze kan je allemaal gebruiken om jouw kerstkaart perfect te maken. Laat je inspiratie zijn gang gaan en maak er iets moois van.

Zo de deur uit

De kerstkaarten versturen gaat ook gemakkelijk. Je hoeft niet de deur uit om naar de brievenbus te lopen. Goededoelenkaartje.nl regelt dit allemaal voor jou. Het enige wat je moet doen is een Excel bestandje maken met alle adressen en deze dan even uploaden op de website.


Kerstkaarten versturen doe je op Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *