Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten versturen

Veel mensen vragen zich af wat er nou leuk is aan kerstkaarten versturen. Volgens hen kost het veel tijd en gooi je de kaarten toch weer weg na de Kerst. Dit was voor Goededoelenkaartje.nl een reden om aan een aantal consumenten te vragen wat zij nou leuk vinden aan kerstkaarten versturen of het krijgen daarvan.

“Het leukste van de kerst vind ik toch wel het krijgen van kerstkaarten. Mijn huiskamer hangt dan vol met verschillende kerstgroeten.” Aldus Caroline Nilsen.

“Vroeger ging ik altijd samen met mijn moeder kerstkaarten helemaal zelf maken. We waren dagen bezig om ze allemaal te maken. Tegenwoordig is er niet meer zoveel tijd om uitgebreid kerstkaarten te maken voor iedereen die je kent. Daarom ben ik ook zo blij met Goededoelenkaartje.nl. Hier kan je zelf je eigen kerstkaart maken en nu vind ik kerstkaarten versturen weer super leuk.” Schreef Jantien de Lange.

Kerstkaarten versturen is een leuke bezigheid. Naast alle stress die je krijgt door de bezigheden tijdens de Kerst, is dit de perfecte oplossing om je gedachten even te laten dwarrelen. Daarnaast is het krijgen van kerstkaarten ook bijzonder leuk. Je krijgt veel verschillende kaarten (zelf gemaakt en niet zelf gemaakt) en je weet dat er weer veel mensen aan je denken.” Volgens Romy Ganzoles.

Reden genoeg dus om snel naar Goededoelenkaartje.nl te gaan om kerstkaarten te versturen!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *