Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten maken

Heb je ook al zo’n zin in kerst? Lekker gezellig samen zijn met de mensen waar je het meest van houdt! Iedereen die een leuk kerstkaartje naar je stuurt, wat meteen de huiskamer zo gezellig maakt. Dat betekend ook dat je zelf moet denken aan het maken van kerstkaarten. Daar is Goededoelenkaartje.nl de perfecte oplossing voor!

Heb je ook geen zin om veel tijd te besteden aan het kopen en het maken van kerstkaarten? Kerstkaarten kopen in de winkel, alle adressen op de kaart schrijven, veel postzegels kopen en dan met tassen vol naar de brievenbus te lopen. Goededoelenkaartje.nl heeft de perfecte oplossing om kerstkaarten te maken.

Makkelijk en snel
In vier eenvoudige stappen heb je alle kerstkaartjes al verstuurd naar familie en vrienden via de website van Goededoelenkaartje.nl. Zij hebben een grote collectie aan kerstkaarten. Het leuke is dat je daar zelf ook nog allemaal dingen aan kunt toevoegen. Je kan bijvoorbeeld een mooie kerstboodschap op de kaart schrijven, leuke kleurtjes toevoegen of een kadertje plaatsen. Kerstkaarten maken was nog nooit zo leuk geweest!

Het goede doel
Naast het zelf ontwerpen van jouw kerstkaart steun je ook automatisch een goed doel naar keuze. Je kan uit twaalf verschillende goede doelen kiezen. Wil je ze allemaal een kleinigheid geven voor kerst? Dan kan je ook kiezen voor alle deelnemende goede doelen. Hiermee help je dit jaar ook mee aan een betere wereld.

Kerstkaarten maken en meteen het goede doel steunen doe je op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *