Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten bestellen

Vind jij het ook lastig dat het meestal een aantal dagen duurt voordat de (kerst)kaarten door de brievenbus vallen van de geadresseerden? Hopend dat de kaarten op tijd komen? Op Goededoelenkaartje.nl bestel je vandaag jouw kerstkaarten en zijn ze de volgende werkdag bij familie en vrienden. Kerstkaarten bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Kerstkaarten ontwerpen en bewerken

Kerstkaarten bestellen op Goededoelenkaartje.nl heeft vele voordelen. Ten eerste heeft de website een grote collectie kerstkaarten. Daar zit vast wel een kaart tussen die helemaal bij jou past. Bovendien kan je op de website jouw eigen kerstboodschap op jouw eigen gemaakte kerstkaarten plaatsten. Daarnaast kan je ook een foto uploaden, dit is tegenwoordig een grote trend geworden. Het enige wat je moet doen is een eigen foto maken. Je kan bijvoorbeeld een foto maken van je gezin, van je kinderen, je huisdier of een hele gekke foto die eigenlijk niet bij kerst past. Het kan allemaal.

Kerstkaarten versturen
Goededoelenkaartje.nl heeft een grote voordeel wat betreft het verzenden van jouw kaarten. Door hier kerstkaarten te bestellen, kan je namelijk eenvoudig, in één keer, alle kerstkaarten versturen. Zet alle adressen van jouw familie en vrienden in één Excel bestand, upload het op de website en het wordt direct gemaakt en de volgende dag bezorgd. Daarnaast steun je door kerstkaarten te bestellen bij Goededoelenkaartje.nl ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze.

Leuke kerstkaarten bestellen,
ontwerpen en het goede doel steunen? Ontdek het op Goededoelenkaartje.nl!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *