Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Weet je niet waar je moet beginnen als je dit jaar aan kerst denkt? Vaak staan de kerstkaarten hoog op de ‘to do list’ omdat daar nog al wat tijd in zit. Nu kan het sneller en gemakkelijker via Goededoelenkaartje.nl. Binnen vier eenvoudige stappen zijn de kaarten de deur uit!

Winkel kaarten kopen
Iedereen weet het wel. Voordat je kerstkaarten op de brievenbus kan doen, gaat er veel tijd aan vooraf: naar de winkel toe, leuke kerstkaarten uitzoeken, kaarten schrijven, adressen opzoeken, adressen op schrijven en naar de brievenbus lopen. Een hoop gedoe dus. Met Goededoelenkaartje.nl gaat het een stuk sneller en efficiënter.
Kerstkaart maken
Op de website kan je een hoop leuke afbeeldingen vinden die jij op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Daarnaast kan je de afbeelding die jij hebt uitgekozen ook versieren met een leuke kader of een kerstboodschap. Hierdoor heb je altijd een origineel kerstkaartje die jouw familie en vrienden door de brievenbus krijgen.

Eigen foto uploaden
Naast de voorbeeldkaarten kan je ook een eigen foto uploaden. Jouw kerstkaarten worden dan erg bijzonder. Wat leuk is, is dat je hem dan ook als gewone foto op tafel kan neerzetten. Je kan echt van alles op de kaart plaatsen. Een foto van jouw gezin, een foto van jezelf, een foto van een huisdier of iets anders creatiefs.

Het maakt dus niet uit wat je doet, je besteedt op deze manier minder tijd aan het versturen van kerstkaarten. Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw eigen kerstkaarten.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *