Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Moet er alweer gedacht worden aan kerstkaarten maar heb je totaal geen zin om naar de winkel te gaan? Via Goededoelenkaartje.nl kan je jouw kerstkaartjes achter de computer versturen naar iedereen.

Het enige wat je hoeft te doen is naar de website Goededoelenkaartje.nl gaan en de vier eenvoudige stappen volgen.

Stap één
De eerste stap is het kiezen van een goed doel.  Goededoelenkaartje.nl werk samen met twaalf verschillende goede doelen. Hieruit kan je er één kiezen, kan je niet kiezen dan kan je ook alle deelnemende goede doelen steunen. Per verzonden kerstkaart gaat er automatisch 50 eurocent naar het gekozen goede doel.

Stap twee
De tweede stap is het kiezen van een voorbeeldkaartje en de voorkant bewerken. Er is een hele grote kerstcollectie dus er zit vast wel een kaartje tussen die echt bij jouw past. Zodra je de kerstkaart gekozen hebt die jij goed genoeg vind, kan je allemaal dingen toevoegen op de kaart. Je kan bijvoorbeeld een leuke tekst schrijven, lettertype uitkiezen, kleuren veranderen en/of figuurtjes toevoegen aan de kerstkaart.

Stap drie
Bij deze stap ga je de achterkant bewerken. Hier kan je bijvoorbeeld alleen een tekst plaatsen of ook een leuk figuurtje toevoegen. Je kan het ook helemaal leeg laten of alleen je naam. Net zoals de voorkant kan hier ook alles.

Stap vier
De laatste zet is het versturen van de kaart. Je kan het één op één versturen maar je kan de kerstkaarten ook naar al je familie en vrienden tegelijk sturen. Dit doe je doormiddel van het uploaden van een Excel bestandje met alle adressen erin.

Kaarten verstuurd op je luie stoel
Zo heb je dus in vier eenvoudige stappen al je kerstkaarten snel verstuurd naar iedereen die je kent. Hierdoor hoef je niet naar de winkel te gaan om de kerstkaarten te kopen en hoef je ook niet naar de brievenbus te lopen. Lekker alles doen op de luie stoel achter de computer.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl om eenvoudig kerstkaarten te versturen.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *