Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Nog even en het is weer het leukste feest van het jaar, namelijk kerst! Dat betekent een hoop geregel. Cadeautjes kopen, eten koken en familie en vrienden ontvangen. Hierdoor heb je weinig tijd voor het maken van kerstkaarten. Op goededoelenkaartje.nl kan je makkelijk en snel een kerstkaart versturen.

Op Goededoelenkaartje.nl is een grote collectie aan verschillende kerstkaarten. Er zit er altijd wel eentje bij waar je aandacht naar toe gaat. Ook kan je nog de kaartjes aanpassen hoe jij dat wilt. Je kan bijvoorbeeld een kadertje toevoegen, een leuke kerstboodschap schrijven of kleuren veranderen. Hierdoor is jouw kerstkaart altijd uniek en zullen familie en vrienden direct zien dat het jouw kerstkaart is.

Het goede doel
Zoals je in de URL kunt lezen, steun je het goede doel als je bij Goededoelenkaartje.nl jouw kerstkaarten besteld. Er zijn twaalf verschillende goede doelen waaruit je kan kiezen. Voorbeelden zijn: Amnesty International, Het Wereld Natuur Fonds, Unicef en STOP AIDS NOW!.  Kan je niet kiezen tussen één van deze goede doelen kan je ook een kleinigheidje geven aan alle deelnemende goede doelen.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl voor originele kerstkaarten en steun automatisch het goede doel!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *