Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten 2011

Ook in 2011 zijn de kerstkaarten weer welkom in de verlichte huizen. Iedereen wilt wel dat warme gevoel die kerstkaarten met zich mee brengen. De kerstkaarten van 2011 zijn ook weer super leuk en je kan ze maken op Goededoelenkaartje.nl.

Bij de open haard
Net als vorig jaar kan je bij Goededoelenkaartje.nl kerstkaarten voor 2011 zelf maken en makkelijk versturen. Niet meer die vieze kou in en gewoon achter jouw computer/laptop de kaarten verzenden naar familie en vrienden.

Nieuwe kerstafbeeldingen
De afbeeldingen voor de kerstkaarten van 2011 zijn weer te vinden op de website en zijn weer aangevuld met nieuwe leuke kerstafbeeldingen. Je kan er weer eentje uitzoeken of ervoor kiezen om een foto te uploaden en te gebruiken voor jouw kerstkaart.

Steunen van het goede doel
Net zoals de URL laat blijken kan je ook dit jaar weer een goed doel steunen naar keuze. Een extra handje kan nooit kwaad en geeft jou ook nog eens een goed gevoel. In ieder geval zijn de hulporganisaties jouw wel erg dankbaar voor dit mooie gebaar.

Makkelijk verzenden
Je hoeft ook dit jaar niet de deur uit want Goededoelenkaartje.nl zorgt ervoor dat de kerstkaart voor 2011 op deurmat vallen van familie en vrienden. Door de samenwerking met TNT Post worden de kaarten de volgende werkdag al bezorgd als je voor 15.00uur besteld.

Ga daarom snel naar Goededoelenkaartje.nl en bestel hier ook in 2011 jouw kerstkaarten.


Comments are closed.