Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten 2010

Dit is tot nu toe een jaar waarin veel wenskaarten worden besteld. Goededoelenkaartje.nl heeft zich daarom gefocust op kerstkaarten 2010, de collectie kerstkaarten van dit jaar. Nieuwe achtergronden, afbeeldingen en kaders spreken boekdelen wanneer je aan de Kerst denkt. Neem eens een kijkje.

Vernieuwingen voeden de exclusiviteit
Om de kerstkaarten 2010 er perfect uit te laten zien, zijn vernieuwingen nodig. Jij krijgt de mogelijkheid om zelf een kerstkaart te maken, door te spelen met verschillende elementen. Kijken, uitzoeken, beslissen, verwijderen, samenvoegen en beoordelen. Het is een vak op zich. Om het voor jou interessant te maken zijn er een aantal nieuwe achtergronden en kaders verschenen op Goededoelenkaartje.nl. Zo is elke kerstkaart die je maakt uniek.

Een goed doel als basis voor de kerstkaart
Het concept is echter niet veranderd en dat zal ook nooit gebeuren. De kracht van Goededoelenkaartje.nl zit hem in de samenwerking met een twaaltal welzijnsorganisaties. Ook wanneer jij de kerstkaarten 2010 aan het maken bent, steun jij een goed doel naar keuze. Je kan er zelfs voor kiezen om een achtergrond te gebruiken met betrekking tot de door jouw gekozen hulporganisatie. Een fijne Kerst voor iedereen.

Ook in 2010 maak je weer kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl. Bekijk de nieuwe collectie snel.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *