Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten 2010

Ook dit jaar gaat de Kerstman weer druk aan de slag om ieders wensen te vervullen. Wat hij echter niet kan, is een kerstkaart versturen. Ook in 2010 is het dus weer zaak om zelf kerstkaarten te versturen. Op Goededoelenkaartje.nl is dat in een mum van tijd gepiept.

Kerstkaarten 2010 mooier dan tevoren
Op Goededoelenkaartje.nl staan een aantal mooie, nieuwe achtergronden en kaders om een geweldige kerstkaart te realiseren. Door eens rustig te kijken naar alle mogelijkheden vind je zelf een weg om je gedachten om te zetten tot een creatie.

Drie vliegen in één klap door de nieuwe kerstkaarten van 2010
Meer mogelijkheden zorgen voor meer plezier. Goedendoelenkaartje.nl zorgt er voor dat je een leuke tijd doorbrengt op de website. Tevens bezorg je jouw vrienden en/of familieleden ook een leuke tijd door leuke kerstkaarten op de brievenbus te doen. 2010 sluit helemaal perfect af omdat je ook nog eens een goed doel steunt. Kies het goede doel dat naar jouw mening het meest waardevol is voor de wereld. Door jouw keuze gaat er 50 eurocent per bestelde kaart naar de organisatie. Zo ga je met een goed gevoel 2011 in!

Ook in 2010 kan je weer kerstkaarten maken op Goededoelenkaartje.nl. Wat vind jij van de nieuwe ontwerpen?


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *