Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Heb je ook al de kriebels om naar een warm land te gaan als je naar buiten kijkt?  Mensen met dikke jassen aan, sneeuw, het water wat bevroren is en lucht die meteen bevriest als mensen ademen. Dit zijn allemaal dingen waardoor je graag het vliegtuig pakt en meteen naar een warm land wilt vertrekken. Ondanks dit moet er wel gedacht worden aan kerstkaarten. Deze kan je sturen via Goededoelenkaartje.nl

Niet meer de kou in
Kerstkaarten zijn een verplichting die elk jaar terug komen. Kerstkaarten krijgen en versturen is iets leuks. Het enige nadeel is dat je de kou in moet om leuke kerstkaarten te kopen. Dit hoeft nu niet meer! Je kan gewoon bij de warme kachel jouw eigen kerstkaarten maken en die meteen versturen.

Lekker creatief bezig
Je kan op Goededoelenkaartje.nl makkelijk en snel een kerstkaart maken. Je maakt gebruik van een gemakkelijke versie van Photoshop. Hier kan iedereen mee werken. Je hoeft geen ster te zijn in computers. Er is ook een hele hoop achtergronden, afbeeldingen en kaders te vinden die je kan gebruiken op jouw kerstkaart.

Verstuur en steun
Daarnaast steun je automatisch een goed doel naar keuze. Er is een samenwerking met twaalf hulporganisaties. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar de door jouw gekozen goede doel. Je hoeft er niets extra’s voor te betalen en je zit niet vast aan een abonnement. Beter kan dus niet!


Ga snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw kerstkaarten online.


Comments are closed.