Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Brrrrrrr wat koud koud. Maar niet getreurd, de Kerst is één grote, warme periode door de liefde en de gezelligheid die aanwezig is binnen elk huishouden. Die liefde en gezelligheid kan nog wat vergroot worden als je kerstkaarten maakt. Stuur iedereen een kaartje via Goededoelenkaartje.nl.

Eenvoudig mooie kerstkaarten maken
Ook jij kan kerstkaarten maken. Je hoeft niet te prutsen met allerlei frutsels en ook het knipwerk kan jij achterwegen laten. Ga naar Goededoelenkaartje.nl en laat je leiden door de gemakkelijke Editor. Het enige wat jij zelf moet doen is keuzes maken. Wat vind jij de mooiste achtergrond? Welke figuurtjes passen daar het beste bij? En door welk kader laat jij het totaal omringen? Een stukje tekst op de kerstkaarten en klaar is Kees, of hoe jij ook heet.

Welk goede doel steun jij dit jaar?
De gezelligheid en liefde is in veel gezinnen aanwezig. Echter heeft niet iedereen in de wereld een gelukkig leven. Denk aan kansarme kinderen, zieken en de natuur die het allen zwaar te verduren hebben. Jij kan hen een handje helpen door op Goededoelenkaartje.nl kerstkaarten te maken. Per verzonden kerstkaart gaat er maar liefst 50 eurocent naar een goed doel die jij het meest interessant vind. De website werkt samen met maar liefst twaalf goede doelen. Wederom een lastige keuze dus. Welke hulporganisatie kies jij? Om het wat gemakkelijker te maken kan je ook voor alle deelnemende goede doelen kiezen.

Ga naar Goededoelenkaartje.nl en maak mooie kerstkaarten. Als klapper op de vuurpijl help je ook nog eens een hulporganisatie.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *