Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten

Een kerstkaart is leuk om te versturen. Alleen wordt er vaak hetzelfde op de kaart gezet, namelijk: ‘Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar’. Op een gegeven moment kan dat een beetje saai worden. Wat ook leuk is om op de kerstkaarten te zetten is een stukje tekst uit een kerstliedje.

Natuurlijk is het leuk om op de kaart te zetten ‘Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar’, maar het is ook leuk om eens wat anders te doen. Familie en vrienden zouden het leuk vinden als ze een kaartje krijgen met een ander soort tekst erop.

Een aantal leuke stukjes tekst van een kerstliedje
‘Jingle bells, jingle bells. Jingle all the way. Oh what fun is to ride in a one-horse open sleigh.’
‘ The fire is slowly dying. And, my dear, we’re still goodbying. But as long as you love me so. Let it snow! Let it snow! Let it snow!’
‘ Elke vogel zingt zijn lied, herders waarom zingt gij niet. Laat de citers slaan, blaas de fluiten aan. Laat de bel, laat de trom, laat de beltrom horen: Christus is geboren!’
‘Oh, denneboom. Oh denneboom. Wat zijn je takken wonderschoon.’
‘He’s making a list. And is checking it twice. Gonna find out, who’s naughty and nice. Santa Claus is coming to town.

Nadat je een leuk stukje tekst hebt bedacht voor op jouw kerstkaarten, kan je altijd nog de begeerde tekst eronder zetten: Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

Kerstkaarten maak en bestel je op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *